Házirend

Astoria Fitnessképekárlistanyitvatartástérképkapcsolat
csoportos órákszemélyi edzőkbérelhető terem


1.§ Az Astoria Fitness vendégei napijegy, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, az edzéseken és a csoportos órákon saját felelősségükre vesznek részt. Az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

2.§ Az Astoria Fitness területén a szolgáltatásokat csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybevenni.

3.§ Napijeggyel, vagy bérlettel az Astoria Fitness összes, (a napijegy/bérlet típusának megfelelő) összes sportszolgáltatás (konditerem, kardiógépek, szauna, csoportos óra) – a magánórák és a személyi edzések kivételével – igénybe vehető.

4.§ A bérletek naponta egyszer használhatóak, a belépések száma nem halmozható. A vásárlás/kiállítás napján 0:00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24:00 óráig érvényesek.

5.§ Csoportos órára szóló bérleteink alkalmanként egy csoportos órára érvényesek.

8.§ Az Astoria Fitness teljes területén tilos a dohányzás.

9.§ Az Astoria Fitness sportszolgáltatásait csak megfelelő öltözékben (tiszta, teljes értékű sportruházat, törölköző használat) lehet igénybevenni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.

10.§ Az Astoria Fitness területén elvárt, hogy az edzést, illetve minden azzal kapcsolatos tevékenységet Vendégeink maximális körültekintéssel folytassanak. Kérjük, figyeljetek saját, és edzőtársaitok testi épségére. Kérjük, hogy szükség esetén tanáccsal tegyétek könnyebbé sporttársaink munkáját. Egymásra figyelve kellemesebb, barátságosabb, biztonságosabb légkörben edzhetünk. Az Astoria Fitness területén a gondatlan viselkedés, esetleges veszélyeztetés azonnali kitiltást eredményez.

11.§ Az Astoria Fitness teljes területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki az Astoria Fitness területén edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Két eltiltás után az Astoria Fitness vezetősége fenntartja a jogot, hogy a bérlet érvényességét – meghatározott időszakra, vagy végérvényesen – visszavonja, és/vagy a további belépést az Astoria Fitness területére megtagadja.

12.§ Az Astoria Fitness vendégei elfogadják, hogy róluk a regisztráció alkalmával fénykép készüljön.

13.§ Az Astoria Fitness területén (el)hagyott értéktárgyakért (az öltözőszekrényeket is beleértve) az üzemeltető nem vállal felelősséget.

15.§ A plasztik belépőkártya díja: 1.000.- Ft.

16.§ A megvásárolt bérletek nem visszaválthatóak.